Junior Systems Engineer (starter)

Ben jij net afgestudeerd en op zoek naar een baan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! ProcessMinded zoekt een enthousiaste starter die zin heeft om aan de slag te gaan als Junior Systems Engineer.

Als Junior Systems Engineer ben je (mede)verantwoordelijk voor de inrichting en borging van systems engineering in een tenderfase en/of realisatiefase. Onder leiding van de procesmanager of Senior Systems Engineer vervul je een faciliterende rol richting de verantwoordelijke proces-eigenaren.

Wie zijn wij?

ProcessMinded is een toonaangevend bureau op het gebied van procesbeheersing en systems engineering in grote civiele- en utiliteit bouwprojecten. ProcessMinded is gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en optimaliseren van processen. Dankzij onze deskundige medewerkers kan ProcessMinded alle facetten van complexe procesvraagstukken voor onze opdrachtgevers ontwerpen, adviseren en uitvoeren.
ProcessMinded is een vooruitstrevende organisatie die haar medewerkers voortdurend wil inspireren en uitdagen. We vragen een creatieve en innovatieve inslag van onze medewerkers. Hierdoor kunnen we onze doelen halen en onze beloftes naar onze klanten overtreffen.

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden

De volgende werkzaamheden voer je uit onder begeleiding van een Senior Systems Engineer:

  • Je richt je mede op de SBS (System Breakdown Structure) en WBS (Work Breakdown Structure) in aanbestedings-, uitvoerings- en beheer- en onderhoudsfase.
  • Je fungeert als eerste aanspreekpunt m.b.t. systems engineering in de tender/projectorganisatie en je onderhoudt intern contacten met de verantwoordelijke SE, disciplineleider(s) en proces/tendermanager.
  • Inrichten en beheren van het eisenmanagementsysteem, het verificatie en validatieproces en het raakvlakmanagementproces.
  • Afhankelijk van de projectbehoefte pak je ook het risicomanagement en afwijkingenmanagement op.
  • Het doen van voorstellen om de werkwijzen en het systeem te verbeteren.

Functie-eisen

  • HBO / WO opleiding Civiele Techniek of Bouwkunde
  • Starter
  • Communicatief sterk
  • Ondernemend en procesmatig ingesteld

Wat bieden wij?

ProcessMinded is een jong en dynamisch bedrijf, dat bestaat uit een team van specialisten. Wij bieden je ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en volop kansen om door te groeien. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en een passende balans tussen je werk en privéleven.

Reageer!

Denk je geschikt te zijn voor deze rol en lijkt het je leuk om voor ProcessMinded te werken?
Stuur dan je CV met en motivatie naar info@processminded.nl of bel 0183 – 217000.

 

 

Deel deze pagina via