Over ProcessMinded

ProcessMinded is hét adviesbureau voor systems engineering in o.a. de civiele techniek, industriebouw en utiliteitsbouw. ProcessMinded heeft als doelstelling om altijd de beste te zijn op het gebied van systems engineering. Dit doel bereiken wij door middel van innovaties en continue kennisontwikkeling en -deling. ProcessMinded streeft ernaar het synoniem van systems engineering te zijn. Met deze doelstelling brengen wij voortgang in uw processen.

Progress in Process

Waarom ProcessMinded?

  • ProcessMinded is procesmatig en inhoudelijk dé partner voor het beheersen van systems engineering, zowel binnen organisaties als bij afzonderlijke projecten.
  • ProcessMinded legt de verbinding tussen diverse processen binnen een project of organisatie, en vertaalt deze ook naar de praktijk.
  • De adviseurs/ingenieurs van ProcessMinded zijn hoogopgeleide professionals die allemaal veel expertise hebben in het beheersen van bedrijfsprocessen in moderne procesgedreven bedrijven en projecten. Daarnaast heeft elke adviseur zijn eigen specialisme, zodat u altijd maximaal kunt profiteren van de kennis en kunde van ProcessMinded.
  • De interim- en consultancyoplossingen van ProcessMinded voorzien in uw behoefte aan kennis en capaciteit.
  • De expertise en de gestructureerde (en duurzame) aanpak van ProcessMinded werken optimaliserend, tijd- en kostenbesparend en risicoverlagend.

Op deze website vindt u een uitvoerig overzicht van onze diensten en uitgevoerde projecten.

Deel deze pagina via