Werken bij ProcessMinded

headers_werken_bij_1
headers_werken_bij_2

Benieuwd hoe het is om bij ProcessMinded te werken?
Lees dan snel verder!

ProcessMinded heeft een open en informele cultuur met korte lijnen en een no-nonsense mentaliteit, waarin ruimte is voor creativiteit en ondernemerschap. We hechten veel waarde aan een plezierige werksfeer en hebben collegialiteit en kennisdeling hoog in het vaandel staan. Dit is dan ook onze kracht, die zich uit in maandelijkse kennissessies, de vrijdagmiddagborrel en leuke bedrijfsuitjes.
Daarnaast investeren we in de ontwikkeling van onze medewerkers, zodat zij het beste in zichzelf naar boven halen en met de juiste kennis onze opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Ons team

Onze innovatieve en daadkrachtige medewerkers maken elke dag het verschil op bouwprojecten in Nederland.
Samen zetten we ons ervoor in om complexe procesvraagstukken op te lossen en ervoor te zorgen dat processen goed verlopen.
ProcessMinded groeit hard en zoekt daarom regelmatig nieuwe collega’s. Houd dus onze vacaturepagina goed in de gaten, zodat je niets hoeft te missen!

Onze vacatures

Operationeel Manager

Procesmanager

Proces-

coördinator

Systems Engineer

Junior

Systems Engineer

Afstuderen

Wij delen graag onze kennis en staan open voor nieuwsgierige studenten. We hebben daarom regelmatig afstudeerplekken.
Als je wilt afstuderen in de richting van systems engineering, proces- of kwaliteitsmanagement dan begeleiden we je graag naar een prachtig eindresultaat. Zie hieronder onze afstudeeropdrachten.

Heb je eigen idee? Laat het ons weten, we helpen je graag.

Wil je meer weten over wat ProcessMinded kan betekenen bij het afstuderen?
Neem dan contact met ons op.

Deel deze pagina via