De Werven Utrecht

Actief

De Werven Utrecht

De werven van Utrecht zijn rijksmonumenten. Ze zijn onderdeel van een slim middeleeuws havencomplex van werven en werfkelders die onder de straat in verbinding staan met grote opslagkelders van de grachtenpanden. Werven, muren, kelders, water, bomen en wegen zijn allemaal nauw verweven. En er zijn veel verschillende eigenaren: bewoners, ondernemers en de Gemeente Utrecht. Om de werven te behouden en te herstellen, moet er goed samengewerkt worden en moet er een gezamenlijke aanpak voor eisenmanagement komen.

Het project houdt zich bezig met herstellen wal-, werf- en kluismuren en kelders in het wervengebied. Ook worden er maatregelen genomen om schade aan muren en kelders in de toekomst te voorkomen. Dat kan alleen samen met keldereigenaren, bewoners, ondernemers en andere partijen in het gebied. Zo werken we met elkaar aan het herstel en behoud van het wervengebied.

Een Team van ProcessMinded is verantwoordelijk voor het opzetten en implementeren van Eisenmanagement voor het hele programma bestaande uit een Programma team en drie deelprojecten. Wij helpen de projectteams met het opstellen van een integrale eisenbibliotheek, het opstellen van werkpakket specifieke eisenspecificaties en het expliciet werken ervan. Daarnaast implementeren wij het eisenmanagement gedachtegoed breed in de organisatie.

Deel deze pagina via
  • Opdrachtgever:
    Gemeente Utrecht
  • Omschrijving expertise / dienst / product:
    Opstellen en beheren van systeemspecificatie voor het hele programma, Implementeren van Eisenmanagement strategie, Opleiden van het Projectteam in Eisenmanagement, Implementeren van Eisenmanagementtool.