Boskalis Offshore Energy – US Projects, North East Program

Afgerond

Boskalis Offshore Energy – US Projects, North East Program

Orsted Wind Power North America LCC ontwikkeld het US wind farm North East Program. Het project bestaat uit 2 offshore windparken voor de noordoost kust van de Verenigde Staten. De scope van Boskalis Offshore Energy binnen het North East Program bestaat uit:

South Fork Offshore Wind Far: 130 MW, 12 windturbines en 1 offshore substation.

Revolution Wind Offshore windfarm; 704 MW, 65 windturbines en 2 offshore substations.

In opdracht van Orsted is Boskalis verantwoordelijk voor het transport, opslag en installatie van de windturbines en de substations. ProcessMinded heeft daarin ondersteunt in de opzet, het gebruik en de uitvoering van SE gerelateerde management structuren zoals de SBS & WBS. Naast het ‘standaard’ SE werk is er ook meegedacht/ontwikkeld in zijdelingse modules zoals Riskmanagement, Lessons Learned, Planning en het Change process. Verder is er samen met de Boskalis Systems Engineer met gebruik van Power BI een overzichtelijke en easy to use display gerealiseerd om de voortgang van verschillende management processen te monitoren.

Het North East Program project wordt uitgevoerd door Boskalis’ business unit Offshore Heavy Lift waarbinnen Processminded mee heeft gewerkt aan het opzetten en ontwikkelen van de project overkoepelende Systems Engineering inzet. Daarbij zijn er plannen gevormd en uitgewerkt in nauwe samenwerking met de andere Tender en Project support disciplines zoals Document Control, Risk Management, Planning Management en overall Project Control.

Deel deze pagina via
  • Opdrachtgever:
    Boskalis