Systems Engineer Proces

Als Systems engineer ben je (mede)verantwoordelijk voor de inrichting en borging van Systems Engineering en Risicomanagement in een tenderfase of contractfase. Onder de leiding van de tendermanager of procesmanager vervul je een faciliterende rol richting de verantwoordelijke eis- en risico-eigenaren.

Werkzaamheden/verantwoordelijkheden:

  • Je richt je mede op de SBS (System Breakdown Structure) en WBS (Work Breakdown Structure) in aanbestedings-, uitvoerings- en beheer- en onderhoudsfase.
  • Je fungeert als eerste aanspreekpunt m.b.t. Systems Engineering en Risicomanagement in de tender/projectorganisatie en je onderhoudt intern contacten met de verantwoordelijke SE /RM adviseur, disciplineleider(s) en proces/tendermanager.
  • Inrichten en beheren van het eisenmanagementsysteem, het verificatie en validatieproces en het raakvlakmanagementproces.
  • Afhankelijk van de projectbehoefte pak je ook het risicomanagement en afwijkingenmanagement op.
  • Het doen van voorstellen om de werkwijzen en het systeem (Relatics) te verbeteren.

Vereisten:

  • afgeronde HBO+ opleiding richting bouw/civiel.
  • Minimaal 5 jaar ervaring als Systems Engineer.

Bij ProcessMinded bieden we je ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en zijn er volop kansen om door te groeien. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en een passende balans tussen je werk en privéleven.

Van onze toekomstige medewerkers in deze rol verwachten we dat ze kunnen samenwerken, duidelijk communiceren, analytisch denken en oplossingsgericht werken. Door de geringe omvang van de organisatie verwachten we ondernemerschap en een focus op de opdrachtgever/klant.

Denk je geschikt te zijn voor deze rol en lijkt het je leuk om voor ProcessMinded te werken?
Stuur dan je CV met en motivatie naar info@processminded.nl of bel 0183 – 217000.

Deel deze pagina via