Procesmanager

Ben jij een Procesmanager met lef? Heb je een duidelijke visie op procesmanagement en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

ProcessMinded is hét bureau voor procesbeheersing en systems engineering in de bouw. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het structureren, implementeren en optimaliseren van projecten en organisaties. We verbeteren processen, vergroten kennis en helpen projecten voldoen aan contractverplichtingen. ProcessMinded is een vooruitstrevende organisatie die haar medewerkers voortdurend wil inspireren en uitdagen. We vragen een creatieve en innovatieve inslag van onze medewerkers. Hierdoor kunnen we onze doelen halen en onze beloftes naar onze klanten overtreffen. Om aan onze groeiende klantvraag te kunnen blijven voldoen, hebben wij jou nodig.

Jouw rol

In jouw rol als Procesmanager ondersteun je toonaangevende organisaties in het managen van complexe projecten. Je adviseert en ondersteunt de Projectmanager. Je bent verantwoordelijk voor de beheersprocessen binnen het project. Je zet jouw vaardigheden in door het aansturen van een team van specialisten, het deelnemen aan het managementteam binnen het project en het onderhouden van nauw contact met de opdrachtgever. Afhankelijk van het project zal je één of meerdere van de disciplines aansturen: systems engineering, kwaliteitsmanagement, informatie- / documentmanagement, configuratiemanagement, risicomanagement. Daarnaast zal je in een projectteam van ProcessMinded aan de slag gaan met het behalen van een doelstelling.

Wat zijn onze wensen?

We zoeken iemand die lef heeft en het leuk vindt om mensen te laten leren en ontwikkelen. Iemand die graag in een team werkt en die in staat is leiding te geven aan een team. Je hebt een duidelijke visie op procesmanagement die je hebt opgebouwd met de nodige relevante werkervaring binnen de bouw/infra sector. Tenslotte zien we graag een proactieve houding richting onze klanten om win-win relaties op te bouwen.

Daarnaast zien we graag dat je

  • In het bezit bent van een afgeronde technische WO opleiding;
  • Minimaal 5 jaar ervaring hebt als procesmanager in de bouwsector;
  • Proactief bent en goede communicatieve vaardigheden bezit;
  • Betrokken bent en het beste uit je collega’s haalt.

Wat bieden wij?

  • Een inspirerende werkomgeving, waarbij continu leren en innoveren centraal staat.
  • Een jong en dynamisch team van specialisten, die gepassioneerd zijn en graag kennisdelen.
  • Doorgroei-mogelijkheden.
  • Een interessante en afwisselende functie.
  • Goede arbeidsvoorwaarden die boven het marktconform liggen en een ProcessMinded auto.

Reageer!

Enthousiast geworden? Reageer dan op onze vacature. We horen graag waarom jij denkt geschikt te zijn voor deze functie. Stuur je CV en motivatie naar info@processminded.nl of bel 0183 – 217000.

Deel deze pagina via