Kwaliteitsmanager

Fantastische vacature voor een ervaren kwaliteitsmanager die klaar is voor een volgende stap in zijn/haar carrière. ProcessMinded zoekt een enthousiaste kwaliteitsmanager bouw / civiel die zin heeft om aan de slag te gaan als adviseur binnen ProcessMinded.

Als kwaliteitsmanager ben je (mede)verantwoordelijk voor de inrichting en borging van het Systems Engineering proces in een tender- en/of realisatiefase. Dit zal zowel bij opdrachtgevers van ProcessMinded als intern plaatsvinden.

Wie zijn wij?

ProcessMinded is een toonaangevend adviesbureau op het gebied van Systems Engineering in grote civiele- en utiliteit bouwprojecten. ProcessMinded is gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en optimaliseren van processen. Dankzij onze deskundige adviseurs/ingenieurs kan ProcessMinded alle facetten van complexe procesvraagstukken voor onze opdrachtgevers ontwerpen, adviseren en uitvoeren.
ProcessMinded is een vooruitstrevende organisatie die haar medewerkers voortdurend wil inspireren en uitdagen. We vragen een creatieve en innovatieve inslag van onze medewerkers. Hierdoor kunnen we onze doelen halen en onze beloftes naar onze klanten overtreffen.

Wat verwachten wij van je?

Als Kwaliteitsmanager dien je kennis te hebben van de ISO-9001, ISO-15288 en de ISO-15504.
In deze positie kun je je vaardigheden inzetten en ontwikkelen door het:

  • Begeleiden, adviseren en ondersteunen van onze klanten op het gebied van verbeterprojecten
  • Ontwikkelen van “standaard” oplossingen voor onze klanten / projecten
  • Inhoudelijk leiding geven en bijdragen aan Audits
  • Herkennen en analyseren van trends

Functie-eisen

  • HBO opleiding Civiele Techniek of Bouwkunde
  • Minimaal 10 jaar ervaring
  • Communicatief sterk
  • Ondernemend en procesmatig ingesteld

Wat bieden wij?

ProcessMinded is een jong en dynamisch bedrijf, dat bestaat uit een team van specialisten. Wij bieden je ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en volop kansen om door te groeien. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en een passende balans tussen je werk en privéleven.

Reageer!

Denk je geschikt te zijn voor deze rol en lijkt het je leuk om voor ProcessMinded te werken?
Stuur dan je CV met en motivatie naar info@processminded.nl of neem contact op met Remko Labee (06-23 22 23 10).

Deel deze pagina via