Kwaliteitscoördinator

Ben jij bekend in de bouwwereld? Heb je passie voor mensen, organisaties en kwaliteit?
Wil jij onderdeel uitmaken van een gezellig team, waarin we kennis en ervaring met elkaar delen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

ProcessMinded is een toonaangevend adviesbureau op het gebied van Systems Engineering in grote civiele- en utiliteitsbouwprojecten. ProcessMinded is gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en optimaliseren van processen. Dankzij onze deskundige adviseurs/ingenieurs kan ProcessMinded alle facetten van complexe procesvraagstukken voor onze opdrachtgevers ontwerpen, adviseren en uitvoeren. ProcessMinded is een vooruitstrevende organisatie die haar medewerkers voortdurend wil inspireren en uitdagen. We vragen een creatieve en innovatieve inslag van onze medewerkers. Hierdoor kunnen we onze doelstellingen halen en de beloftes naar onze klanten overtreffen. Om aan onze groeiende klantvraag te kunnen blijven voldoen, zijn we op zoek naar JOU!

Jouw rol

In jouw rol als Kwaliteitscoördinator zorg je voor samenhang tussen systemen en mensen.
Je ontwikkelt “standaard” oplossingen voor onze projecten en klanten. Je helpt toonaangevende organisaties in het managen van complexe projecten. Dit doe je door: Goed te luisteren naar de vraag van klanten en hierop te anticiperen; het opstellen en/ of herinrichten van de kwaliteitssystemen van onze klanten; het inhoudelijk leidinggeven en uitvoeren van audits; het herkennen en analyseren van trends; het begeleiden en ondersteunen van onze klanten op het gebied van verbeterprojecten en het adviseren van onze klanten op proactieve wijze.

Wat zijn onze wensen?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel of heb je hier affiniteit mee en denk je dat je deze uitdaging aan kunt? Dan zouden we graag eens met je in gesprek gaan! Als organisatie houden we van aanpakken en nemen we met elkaar onze verantwoordelijkheid, dit verwachten we ook van jou.

Daarnaast zien we graag dat je

  • in het bezit bent van een afgeronde HBO opleiding in de richting van kwaliteitsmanagement;
  • minimaal 5 jaar ervaring hebt in een soortgelijke functie in de bouwsector;
  • kennis hebt van de NEN ISO 9001 en de NEN ISO 15288;
  • proactief bent en goede communicatieve vaardigheden bezit.

Wat bieden wij?

  • Een inspirerende werkomgeving, waarbij continu leren en innoveren centraal staat.
  • Een jong en dynamisch team van specialisten, die gepassioneerd zijn en graag kennisdelen.
  • Doorgroei mogelijkheden.
  • Een leuke en wijze senior collega die graag haar kennis en ervaring op het gebied van ‘kwaliteit’ met jou deelt wanneer je dit nodig hebt.
  • Een interessante en afwisselende functie.
  • Goede arbeidsvoorwaarden die boven het marktconform liggen en een ProcessMinded auto.

Reageer!

Enthousiast geworden? We horen graag waarom jij denkt geschikt te zijn voor deze functie. Stuur je CV en motivatie naar info@processminded.nl of bel Rosie Visser via 0184 63 68 18.
En wie weet drinken we binnenkort een kop koffie met elkaar!

Deel deze pagina via