Procescoördinator

ProcessMinded gaat nog een stap verder in de beheersing van projecten! We gaan onze proces beheersing nog verder laten doordringen in de techniek en daarom zoeken we JOU!

Wat wordt je rol?

Je houdt van techniek en van werken aan mooie, uitdagende civiele en bouwkundige projecten. Maar tegelijkertijd vind jij jezelf geen hardcore techneut. Je zet je analytische vermogen en je goede communicatieve vaardigheden in om de procesbeheersing van ProcessMinded ook door te voeren in de voorbereiding. Als procescoördinator ben je verantwoordelijk voor de Systeemgerichte Projectbeheersing (SCB), de aantoonbare beheersing van de interne processen van integrale projecten. Jij bent de essentiële verbinding tussen de techniek en proces bij onze klanten. Je vindt het leuk om processen goed te regelen en het plannen en prioriteren van werkzaamheden is volgens jou vanzelfsprekend. Als procescoördinator ben je de spin in het web binnen tender- en projectteams en ben je onderdeel van onze groeiende organisatie.

Welkom in het team!

Wij werken in dynamische en energieke werkomgevingen voor verschillende klanten in de publieke en private markt aan infrastructurele en bouwkundige projecten. Ons werkgebied is geheel Nederland maar jouw werkgebied bevindt zich binnen één uur van je woonplaats en minimaal 1 dag per week op ons kantoor in Gorinchem.

Wat breng je mee?

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in werkvoorbereiding en kent de principes van procesmanagement, dit laatste is niet strikt noodzakelijk. We zoeken een echte teamspeler, iemand die verbindt en handelt vanuit het gezamenlijk belang. Je weet mensen te bewegen en stemt jouw aanpak af op de mensen waar je mee werkt. Je bent doortastend en zowel mondeling als schriftelijk communicatief sterk. Je denkt in kansen en oplossingen, bent gestructureerd en resultaatgericht en beschikt over een goed ontwikkeld analytisch denkvermogen.

En verder:

Een afgeronde technische hbo-of wo-opleiding, bij voorkeur richting Civiele Techniek, Bouwkunde of Technische Bedrijfskunde.

We hebben je veel te bieden

Bij ProcessMinded verdien je een goed salaris. Je salaris wordt elk jaar aangepast volgens ons beoordelings- en beloningssysteem. De extra’s zijn ook concurrerend. De meest waardevolle: je collega’s. Maar je krijgt ook een auto, een mooie pensioenregeling en goede balans tussen werk en privé. En verder? Natuurlijk gaan we ook aan de slag met jouw verdere ontwikkeling.

Zin in een goede carrièremove?

Reageer!

Enthousiast geworden? We horen graag waarom jij denkt geschikt te zijn voor deze functie. Stuur je CV en motivatie naar info@processminded.nl of 0183 – 217000. En wie weet drinken we binnenkort een kop koffie met elkaar!

Deel deze pagina via