Werken bij ProcessMinded

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Benieuwd hoe het is om bij ProcessMinded te werken?
Lees dan snel verder!

ProcessMinded heeft een open en informele cultuur met korte lijnen en een no-nonsense mentaliteit, waarin ruimte is voor creativiteit en ondernemerschap. We hechten veel waarde aan een plezierige werksfeer en hebben collegialiteit en kennisdeling hoog in het vaandel staan. Dit is dan ook onze kracht, die zich uit in maandelijkse kennissessies, de vrijdagmiddagborrel en leuke bedrijfsuitjes. Daarnaast investeren we in de ontwikkeling van onze medewerkers, zodat zij het beste in zichzelf naar boven halen en met de juiste kennis onze opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Ons team

Onze innovatieve en daadkrachtige medewerkers maken elke dag het verschil op de grote bouwprojecten in Nederland. Samen zetten we ons ervoor in om complexe procesvraagstukken op te lossen en ervoor te zorgen dat processen goed verlopen.

ProcessMinded groeit hard en zoekt daarom regelmatig nieuwe collega’s. Houd dus onze vacaturepagina goed in de gaten, zodat je niets hoeft te missen!

 

Onze vacatures

Procesmanager

Heb je een duidelijke visie op proces-management en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Procescoördinator

Ben jij bekend in de bouwwereld en wil jij onderdeel uitmaken van een team, waarin we kennis en ervaring met elkaar delen?

Junior Systems Engineer

Ben jij net afgestudeerd en op zoek naar een baan? ProcessMinded zoekt een Junior Systems Engineer.

Wat biedt ProcessMinded?

Deel deze pagina via