Afstudeeropdracht ‘Werk mee aan een duurzame (bouw)wereld’

ProcessMinded vraagt jouw hulp bij de integratie van de UN Sustainable Development Goals (SDG’s) in onze bedrijfsvoering en dienstverlening.

De opdracht

In een team van studenten werk je samen aan een aanbevelingsrapport waarin de SDG’s worden verwerkt in de bedrijfsvoering en dienstverlening van ProcessMinded. De opdracht is opgedeeld in 2 fases. In de eerste fase zullen jij en je teamgenoten een Plan van Aanpak opstellen om te bepalen hoe wij als ProcessMinded de duurzame thema’s van de door de VN opgestelde doelen kunnen optimaliseren en integreren in onze bedrijfsvoering. Jullie aanpak zal niet alleen van invloed zijn op interne zaken, maar ook op onze dienstverlening. Daarmee beïnvloed en beantwoord je de duurzame vraagstukken van grote bouwprojecten. In de tweede fase is er ruimte voor meer concrete acties. Wat die precies zijn is afhankelijk van jouw persoonlijke ideeën en plannen die je met je teamgenoten in fase 1 hebt vastgelegd.

Wat bieden wij?

Vanuit ProcessMinded krijgen jij en je team een vaste sparringpartner toegewezen die jullie op weg zal helpen en zal begeleiden tijdens het project. Samen met hem/haar zullen jullie reguliere overleggen inplannen en zo een beeld krijgen van hoe het er in de praktijk nu echt aan toe gaat. Ook faciliteert ProcessMinded jullie werkplekken om zo een goede en relaxte samenwerking te ondersteunen. Buiten de vaste sparringpartner vinden natuurlijk alle andere collega’s van ProcessMinded het ook leuk om jullie een handje te helpen en vooral om je op de VrijMiBo te zien! Jouw persoonlijke duurzame ideeën zijn van grote waarde, dus grijp deze kans en breng die tot uitvoering!

Snel samengevat

Opdracht: Integreer de SDG’s in de bedrijfsvoering en dienstverlening van ProcessMinded.

  • Studententeam
  • Vaste sparringpartner uit het bedrijf
  • Werkplekken gefaciliteerd
  • 1e fase opstellen PvA
  • 2e fase concrete acties en uitwerking
  • VrijMiBo

Enthousiast geworden?

Heb je interesse neem dan contact op met:

Mariëtte van den Heuvel
+31630504966
m.vandenheuvel@processminded.nl

of

Buwe Halbertsma
+31638895245
b.halbertsma@processminded.nl

Of klik hier om contact op te nemen via ons contactformulier.

Deel deze pagina via