Studieopdracht ‘Viaduct 2050’

ProcessMinded heeft een interessante uitdaging voor een studieopdracht voor 1 of meerdere studenten voor het ontwikkelen van een ontwerpvisie voor een viaduct in 2050.

De opdracht

Hoe ziet de mobiliteit eruit in het jaar 2050? Hoe kunnen we met die kennis een viaduct ontwerpen dat in 2050 voldoet en makkelijk aan te passen is?

Het uitvoeren van een mobiliteitsonderzoek met behulp van scenarioplanning en dit uitwerken naar een strategie met functionele eisen en ontwerpoplossingen voor het toekomstbestendig bouwen van een viaduct.

Wat bieden wij?

Vanuit ProcessMinded krijg je een vaste sparringpartner toegewezen die je op weg zal helpen en zal begeleiden tijdens het project. Samen met hem/haar zal je reguliere overleggen inplannen en je kunt wekelijks aanhaken bij interessante kennissessies. Ook faciliteert ProcessMinded een werkplek om zo een goede en relaxte samenwerking te ondersteunen. Buiten de vaste sparringpartner vinden natuurlijk alle andere collega’s van ProcessMinded het ook leuk om je een handje te helpen en vooral om je op de VrijMiBo te zien!

Snel samengevat

Opdracht: Viaduct 2050 ontwikkelen van een ontwerpvisie.

  • Vaste sparringpartner uit het bedrijf
  • Werkplek gefaciliteerd
  • Kennissessies o.a. over projectervaringen van collega’s
  • VrijMiBo

Enthousiast geworden?

Heb je interesse neem dan contact op via info@processminded.nl of bel 0183 – 217000.

Deel deze pagina via