STAGE Systems Engineering

Wat ga je doen?

ProcessMinded is een toonaangevend adviesbureau op het gebied van Systems Engineering in grote civiele- en utiliteit bouwprojecten. Wij hebben een programma samengesteld waarbij er kennis kan worden gemaakt met de interne processen en ontwikkelingen van ProcessMinded, en met een extern project onder begeleiding en aansturing van een senior medewerker van ProcessMinded.

Wie zoeken wij?

  • Je volgt een HBO-opleiding in de richting civiele techniek of bouwkunde
  • Je kunt denken in processen
  • Je bent ambitieus en vind het leuk om na te denken over optimalisaties
  • Je hebt een positieve instelling en vind het leuk om samen te werken

Wat bieden wij?

Je gaat stage lopen in een jong en dynamisch bedrijf waar bureaucratie niet bestaat. Je krijgt een eigen stagebegeleider die zal helpen bij het behalen van jouw leerdoelen. In overleg met jou zullen we vooraf een duidelijke opdracht samenstellen, zodat de stage aan de eisen van je opleiding voldoet. Indien benodigd voor de opdracht zullen we je een auto beschikbaar stellen, daarnaast biedt ProcessMinded een stagevergoeding volgens de richtlijnen van Bouwend Nederland.

Wie zijn wij?

ProcessMinded is gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en optimaliseren van processen. Dankzij onze deskundige adviseurs/ingenieurs kan ProcessMinded alle facetten van complexe procesvraagstukken voor onze opdrachtgevers ontwerpen, adviseren en uitvoeren. ProcessMinded is een vooruitstrevende organisatie die haar medewerkers voortdurend wil inspireren en uitdagen. We vragen een creatieve en innovatieve inslag van onze medewerkers. Hierdoor kunnen we onze doelen halen en onze beloftes naar onze klanten overtreffen.

Reageer!

Herken je de uitdaging in deze stageplaats en is dit waar je naar op zoek bent? Reageer dan via info@processminded.nl en wij nemen daarna snel contact op met je! Heb je vragen over deze stageplaats bel dan 0183 – 217000.

 

Deel deze pagina via