Actief

Cordeel VOF

Cordeel is een onafhankelijk familiebedrijf met een rijke historie die teruggaat tot 1934. Zij vind haar oorsprong in België en is uitgegroeid tot vestigingen in Nederland, Duitsland, Bulgarije en Servië. Cordeel Nederland bouwt bijna alles, zowel woning- als utiliteitsbouw. Ze zijn actief in de industrie & petrochemie, logistiek, kantoorbouw, civiele en waterbouwkundige werken, scheepswerven, cultuur, zorg, sport en onderwijs.

 

Cordeel is nu twee woningbouw projecten aan het realiseren in Amsterdam. The ensemble aan de Karspeldreef 14+16 worden 592 woonunits gerealiseerd in twee torens met 17.000 m2 kantoren en 2 ondergrondse verdiepingen. Ook de Brinktoren van 80 meter hoog wordt in Amsterdam gerealiseerd.

 

Een procesmanager van ProcessMinded ondersteunt Cordeel met het verbeteren van projectbeheersing en het toepassen van Systems Engineering bij de bouw van deze twee projecten. Tevens wordt de door ProcessMinded ontwikkelde tool ProMiSE Online geïmplementeerd voor beide projecten inclusief begeleiding, opleiding en advies.

Deel deze pagina via
  • Opdrachtgever:
    Cordeel VOF
  • Omschrijving expertise / dienst / product:
    Adviseren in projectbeheersing, Systems Engineering en het implementeren van ProMiSE Online