Werkvoorbereiding nieuwe contracten

Onder de nieuwe systeemgerichte contracten is het van groot belang dat de aantoonbaarheid en navolgbaarheid ook binnen de realisatiefase wordt gevolgd. Dit vraagt om extra skills van de afdeling werkvoorbereiding. Ook de werkvoorbereiding moet plaatsvinden op basis van systems engineering. Hierin zijn de eisen leidend en zijn objectstructuren de kapstok voor het bepalen van werkmethoden, het maken van planningen, het uitwerken van de WBS en het opstellen van werkplannen en V&G-plannen.

Al deze activiteiten resulteren in een overzichtelijke structuur en een reeks documenten die ervoor zorgen dat het eindresultaat aantoonbaar en navolgbaar voldoet aan de gestelde eisen. Daarnaast zal een basis gebruikskennis worden gevraagd om in Relatics de structuren en verificaties van eisen uit te voeren. ProcessMinded kan dit alles invullen, zowel op bedrijfsniveau, waarbij de aanwezige afdeling wordt meegenomen in de nieuwe processen (leereffect), als op projectniveau, waarbij wij het geheel voor u uitvoeren.

Deel deze pagina via
Diensten van ProcessMindedRelatics ontwerp & optimalisatieRelatics beheerProcess & Kwaliteits ManagementVerificatie & ValidatieSystems enginering toegepastDocuments managementVerandermanagement basis ISO 15504/15288Werkvoorbereider nieuwe contractenRisico & raakvlak managementManagement plannen