Verandermanagement

Om in te kunnen schrijven op nieuwe contracten (met systems engineering), ontstaat bij de kleinere en middelgrote aannemers de behoefte om hun organisatie hierop aan te passen. In het kader van verandermanagement adviseert ProcessMinded hoe een managementsysteem conform ISO 15288 zodanig kan worden opgezet dat dit systeem aansluit bij het bedrijf. Ook voor projecten, al dan niet in bouwcombinatie uitgevoerd, kan ProcessMinded adviseren over het opzetten en/of verbeteren van een managementsysteem.

Organisatorische veranderingen als deze vinden niet van de ene op de andere dag plaats. In overleg met de opdrachtgever kan ProcessMinded een stappenplan adviseren en ondersteunen bij de implementatie hiervan. Op deze wijze kan het verandermanagement van ProcessMinded de aanpassingen in uw organisatie in goede banen leiden.

Deel deze pagina via
Diensten van ProcessMindedRelatics ontwerp & optimalisatieRelatics beheerProcess & Kwaliteits ManagementVerificatie & ValidatieSystems enginering toegepastDocuments managementVerandermanagement basis ISO 15504/15288Werkvoorbereider nieuwe contractenRisico & raakvlak managementManagement plannen