Relatics ontwerp & optimalisatie

Managementtool voor projectinformatie

ProcessMinded heeft in Relatics een standaardmodel ontwikkeld voor systems engineering. Dit model is gebaseerd op de NEN-ISO-15288, de internationale norm voor systems engineering. Met het model kunnen zowel managementprocessen als de aantoonbaarheid en navolgbaarheid van eisen worden beheerst. Daarnaast zijn er optionele modules beschikbaar voor bijvoorbeeld raakvlakmanagement, risicomanagement en afwijkingenbeheer.

Personalisatie van het model

Het (standaard)model voor systems engineering kan door ProcessMinded naar wens van de klant op maat worden gemaakt. Dat wil zeggen dat speciaal wordt gemodelleerd om invulling te geven aan een project of bedrijfsproces(sen). Het model wordt geleverd inclusief ondersteuning en onderhoud. (Voor het inhoudelijk inrichten en up-to-date houden van het systeem tijdens gebruik, zie Relatics beheer).

Optimalisatie eigen Relatics omgeving

Heeft u een bestaand model in Relatics, dan kan ProcessMinded adviseren over verbeteringen en optimalisaties, en deze desgewenst ook doorvoeren.

Rapportage

Met rapportageknoppen in Relatics kunnen diverse data op gewenste wijze en in de gewenste lay-out worden gepresenteerd. ProcessMinded kan deze rapportages voor u bouwen en/of aanpassen.

Deel deze pagina via
Diensten van ProcessMindedRelatics ontwerp & optimalisatieRelatics beheerProcess & Kwaliteits ManagementVerificatie & ValidatieSystems enginering toegepastDocuments managementVerandermanagement basis ISO 15504/15288Werkvoorbereider nieuwe contractenRisico & raakvlak managementManagement plannen