Procesmanagement en kwaliteitsmanagement

In de huidige contractvormen verleggen opdrachtgevers hun verantwoordelijkheden steeds vaker richting de aannemer. Daardoor worden (complexe) projecten in toenemende mate niet meer alleen gegund op basis van de prijs, maar zijn juist de inrichting van processen en de aantoonbaarheid van kwaliteit van belang. Dit maakt zowel een goed projectmanagement als kwaliteitsmanagement belangrijker dan ooit. ProcessMinded kan zorgdragen voor een goede inrichting van de processen, inclusief het implementeren en naleven hiervan.

ProcessMinded is ervan overtuigd dat een sterke focus op proces en kwaliteit juist bij complexe projecten het verschil kan maken in zowel de beheersing van het project als het eindresultaat (tijd en geld). De uiteindelijke overdracht zal plaatsvinden op basis van aantoonbare processen en kwaliteit. Het project- en kwaliteitsmanagement van ProcessMinded kan hieraan al in een vroeg stadium een cruciale bijdrage leveren.

Deel deze pagina via
Diensten van ProcessMindedRelatics ontwerp & optimalisatieRelatics beheerProcess & Kwaliteits ManagementVerificatie & ValidatieSystems enginering toegepastDocuments managementVerandermanagement basis ISO 15504/15288Werkvoorbereider nieuwe contractenRisico & raakvlak managementManagement plannen