EMVI-plannen en managementplannen

EMVI-plannen

Bij een aanbesteding kan ProcessMinded voor uw bedrijf het gehele EMVI-plan verzorgen, voor zowel de aantoonbaarheid als de planning, omgeving & communicatie en het risicomanagement. We kunnen het EMVI-plan geheel in uw huisstijl opstellen, met daarbij eventueel de benodigde grafische (3D-)weergave van de beoogde kwaliteitswaarden van het plan. Ook het door ProcessMinded reviewen van reeds opgestelde EMVI-plannen op kwaliteit, volledigheid en inhoud behoort tot de mogelijkheden.

Managementplannen

Voor uw managementplannen geldt hetzelfde als voor een EMVI-plan: ProcessMinded kan uw managementplannen zowel opstellen als reviewen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een managementplan voor verificatie & validatie en een risicomanagementplan.

Deel deze pagina via
Diensten van ProcessMindedRelatics ontwerp & optimalisatieRelatics beheerProcess & Kwaliteits ManagementVerificatie & ValidatieSystems enginering toegepastDocuments managementVerandermanagement basis ISO 15504/15288Werkvoorbereider nieuwe contractenRisico & raakvlak managementManagement plannen