Cursus Systems Engineering

In deze boeiende cursus leer je wat Systems Engineering is en hoe je dit toepast. Systems Engineering wordt steeds belangrijker in projecten en organisaties. Je wilt graag mee met deze marktontwikkelingen. ProcessMinded reikt je de handvatten aan om geïntegreerde contracten op een gestructureerde en inzichtelijke wijze te beheersen.

Doelgroep

De cursus richt zich met name op medewerkers van aannemersorganisaties, zowel infra als utiliteit welke te maken hebben met geïntegreerde contractvormen. Je bent op zoek naar de juiste handvatten voor het opzetten en uitvoeren van een geïntegreerd contract en de basis hiervoor. Je wilt graag het belang van Systems Engineering binnen jouw organisatie vertalen naar de praktijk. En de kennis hebben om te bepalen wat er binnen jouw organisatie nodig is voor een succesvolle aanpak hiervan.

Aan het einde van de cursusdag

  • ken je de toegevoegde waarde van Systems Engineering
  • kun je de basis principes van Systems Engineering toepassen
  • heb je de kennisgemaakt met de Systems Engineering processen zoals eisenanalyse, opzetten SBS en WBS en verificatie.

Inhoud

Aan de hand van het door ProcessMinded ontwikkelde 10-stappenplan, gebaseerd op de ISO-15288, maak je kennis met de Systems Engineering theorie. Door middel van praktische opdrachten wordt de theorie direct toegepast.

De cursus bestaat uit een interactief dag vullend programma in de cursusruimte van ProcessMinded in een groep van minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers. De dag wordt geleid door twee Systems Engineering specialisten met kennis en praktische ervaring in het toepassen van Systems Engineering. Een uitgebreide lunch is inbegrepen.

Kosten

De kosten voor de cursus zijn:

€799,- per persoon (bij aanmelding van 1 persoon)
€699,- per persoon (bij aanmelding van 2 personen per organisatie)
€599,- per persoon (bij aanmelding van 3 personen of meer per organisatie)
Alle bedragen zijn exclusief BTW.

Advies

Twijfel je of deze cursus aansluit bij jouw ontwikkelbehoefte? Neem dan contact op via 06-47005108 of stuur een mail naar cursus@processminded.nl.

Over ProcessMinded

ProcessMinded zet hoog in op kennisontwikkeling en kennisdeling. ProcessMinded is betrokken bij toonaangevende projecten voor ontwikkeling, implementatie en begeleiding van Systems Engineering.

Klik hier om je in te schrijven

Deel deze pagina via