Startklaar voor de ISO 9001:2015?

vrijdag 02 februari 2018

Is uw bouwonderneming ook ISO 9001 gecertifieerd? Dan moet u per mei 2018 voldoen aan de nieuwe ISO 9001:2015 norm. Mocht u er nog niet aan toegekomen zijn om de nieuwe norm te implementeren of is het kwaliteitsmanagement binnen uw bouwbedrijf/project altijd al een uitdaging? ProcessMinded vertelt u graag alles wat u wilt weten over de nieuwe ISO 9001:2015.

Wat zijn de belangrijkste wijzigingen van de nieuwe ISO 9001?

  • Contextanalyse: De meest ingrijpende wijziging van ISO 9001:2015. In welke context functioneert de organisatie? Wie zijn uw stakeholders en wat zijn de risico’s?
  • Stakeholdersanalyse: Wat zijn de wensen en verwachtingen van uw belanghebbenden?
  • Gedocumenteerde informatie: Een nieuwe term in de ISO normen. Er worden geen verplichte procedures meer gevraagd, maar wel gedocumenteerde informatie.
  • Directie: De nieuwe ISO 9001 norm vraagt heel duidelijk betrokkenheid van de directie bij het kwaliteitsmanagementsysteem. Kwaliteit is niet meer alleen ‘het feestje’ van de kwaliteitsmanager.
  • Risicobenadering: Werken aan de belangrijkste risico’s en kansen.

Wilt u ook inzicht in hoeverre uw managementsysteem voldoet aan de nieuwe ISO 9001:2015? ProcessMinded geeft u op basis van een quickscan een passend advies voor de benodigde aanpassingen en ondersteunt u hierin graag.

Wilt u liever een structurele oplossing voor uw  kwaliteitsmanagementsysteem? ProcessMinded heeft een Blueprint Managementsysteem ontwikkeld dat praktisch is ingericht en snel en simpel geïmplementeerd kan worden binnen uw project of organisatie.
Graag vertellen wij u meer over onze abonnement opties, waarmee u altijd beschikt over een up-to-date managementsysteem.

Tevens kunnen wij u periodiek voorzien van een auditprogramma inclusief de benodigde interne auditformulieren en kunnen wij op verzoek 2e lijn audits uitvoeren.

Meer weten?  We drinken graag eens een kop koffie met u om de mogelijkheden te bespreken.

Deel deze pagina via