Cursus Systems Engineering

woensdag 01 juni 2016

cursusNaast de ontwikkelingen van het ProcessMinded SE model wordt er achter de schermen ook hard gewerkt aan een praktische cursus Systems Engineering. Met deze cursus richten we ons met name op MKB aannemers binnen zowel bouw en infra. In deze cursus zullen we Systems Engineering pragmatisch behandelen middels zowel theorie als praktijk.

Regelmatig merken wij dat er (nog) weinig kennis aanwezig is van Systems Engineering en daardoor niet duidelijk is wat de toegevoegde waarde kan zijn voor het project en/of bedrijf. Veelal heerst het idee dat Systems Engineering alleen maar werk verschaft, en dus geld kost. Door het op een juiste manier  toepassen en implementeren van SE binnen uw organisatie kan het ook waarde opleveren voor uw organisatie.

Als ProcessMinded weten wij uit ervaring dat met de juiste aanpak Systems Engineering de werkdruk kan verlagen, en de faalkosten kan laten afnemen.

In de cursus willen we het ‘hoe’ en ´waarom´ van Systems Engineering op een praktische wijze overbrengen voor zowel een tender- als realisatie project.

Naar verwachting zullen we het 4e kwartaal van 2016 de cursus gereed hebben en de eerste cursisten kunnen ontvangen in ons nieuwe kantoor.

We houden jullie op de hoogte.

 

Deel deze pagina via